top of page

"Exploring moving identities in a world that is itself in motion" (Prof. dr. Timothy Ingold)

Human Garden begeleidt menselijke groeitrajecten vanuit co-creatie.

Ik hou van projecten waar mijn hart sneller van klopt. Ik hoop dat anderen hun hart er ook sneller van klopt. Maar dat hoeft niet altijd. Vaak creëer en coach ik van niet anders kunnen. De mens heeft net als een ecosysteem een zelfherstellend vermogen. Hoe dichter je leeft bij je natuur (en soms ook bij de natuur) hoe beter in je vel. Dat is althans mijn ervaring. 

 

Ik geloof dat de meeste kunst gedreven wordt door een innerlijke prikkel. Iets in ons wil creëren. Het is iets heel menselijk en net daarom zo schoon. Kunstzinnige uitingen zeggen vaak iets heel persoonlijk. Vandaar ben ik zo gefascineerd door mensen die creëren. Dat kunnen ook projecten of ondernemingen zijn. Het hoeft niet altijd kunst met de grote K te zijn. 

 

Coachen doe ik vanuit verschillende invalshoeken. De mens of organisatie in begeleiding staat aan het roer van z’n proces. Dat is mijn uitgangspunt. Ik hou ervan om mensen dichter bij hun creatieve natuur te brengen. Soms zijn we immers even afgedwaald. Dan kan het helpen om creatief te zijn, maar ook om te beweging en zeker om te genieten. 

 

Van hieruit kan alles weer wat stromen en komt hopelijk de kracht om leven en werk opnieuw vorm te geven. Ik werk vanuit een menselijke visie, met veel wilskracht en overtuiging. Neem gerust contact op om eens te praten als je met een menselijke vraag of een project in de maak zit. Wie weet kunnen we even samen op tocht. 

Tot binnenkort!

Nathalie

bottom of page